luni, 29 iulie 2013

HCM Campina s-a antrenat pe stadionul Rafinariei

HCM Campina a intrat in febra pregatirilor premergatoare inceperii campionatului. Datorita faptului ca sala Colegiului National Nicolae Grigorescu (locul de casa al HCM-ului) a intrat in reparatii, handbalistii campineni sunt nevoiti
sa se antreneze pe unde pot, mai exact in aer liber! Sub comanda unui preparator fizic
adus de la Bucuresti si sub stricta supraveghere a lui Alin Nedelcu, HCM-ul Campinean s-a antrenat astazi in incinta stadionului Rafinaria. Da! Nu este nici o greseala!                            


Margarit Ciubotaru "Mara", cel care detine in acest moment stadionul Rafinaria, a convenit cu Alin Nedelcu, ca singura echipa de handbal a Municipiului Campina sa se antreneze pe stadionul Rafinaria! La sfarsitul antrenamentului de azi Alin Nedelcu a declarat: "Multumim foarte mult domnului Mara ca s-a oferit sa ne ajute punandu-ne la dispozitie baza sportiva. Sper ca si altii sa urmeze exemplul dumnealui si sa ne sprijine. Vrem sa facem performanta pe plan sportiv...este singurul lucru cert pe care ni-l dorim". Asadar hanbalistii campineni vor putea fi vazuti pregatindu-se pe arena campineana. Speram ca acest lucru sa fie unul pozitiv in pregatirea fizica a jucatorilor, insa de acest lucru nu ne putem da seama decat dupa inceperea campionatului. Pana atunci...HAI HCM!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu