vineri, 22 noiembrie 2013

Bine ai venit MUSAT ROBERT!!!

Saptamanile trecute discutam cu omul care a adus handbalul la Campina, Alin Nedelcu, si spunea ca o sa vedem alta fata a HCM-ului. Iata ca Alin s-a tinut de cuvant si vedem 3 jucatori noi care au mai cochetat cu handbalul la nivel inalt. Dupa ce acum o saptamana si jumatate au fost inregimentati Prisacariu Alexandru si Gitman Robert, azi 22 noiembrie, a venit randul unui transfer surpriza. Este vorba de portarul MUSAT MIRCEA ROBERT (01.02.1994), care si-a inceput junioratul la Steaua Bucuresti.

Cu participari la turnee semifinale si finale la nivel de juniori,unde a avut prestatii remarcabile, Robert a facut pasul catre echipa mare, unde s-a pregatit alaturi de Stefan Laufceag, Andrei Cian & Co. Fiind la o varsta frageda nu a avut ocazia se debuteze intr-un meci oficial insa a bifat minute in poarta echipei mari in meciuri de pregatire, ceea ce a contat foarte mult pentru moralul lui. Despre transferul lui Musat Robert, Alin Nedelcu ne-a declarat: "Este un transfer important pentru noi. Incercam sa creem concurenta pe posturi, ceea ce cu siguranta va aduce un plus pentru echipa. Eu il conosc de cativa ani pe Robert si stiu ce calitati are. Suntem bucurosi ca am reusit sa aducem un jucator precum Robert. Transferurile facute in ultima perioada vor schimba jocul echipei in bine, lucru care s-a vazut si la Targoviste, unde cu putina atentie puteam sa castigam. Nu ramane decat sa ii urez bun venit lui Robert si sper eu sa il vedem cat mai repede in poarta, poate chiar la meciu urmator. Lucrul acesta bineinteles ca il va hotara antrenorul! Vis-a-vis de alte transferuri...veti vedea saptamana viitoare..."
Speram si noi sa il vedem pe Robert cat mai repede si sa aduca un plus echipei. Pana atunci va asteptam duminica ora 12 la Sala Colegiului National Nicolae Grigorescu din Campina sa sustineti HCM Campina in meciul cu HC Buzau 2012. HAI HCM!

2 comentarii:

  1. Bine v-am gasit , sunt bucuros si impacat cu alegerea facuta , am venit aici cu ce am cules din curtea ros -albastrilor , ambitie si un spirit de invingator , sper ca ma voi integra rapid in echipa si ca voi putea sa ma afirm asa cum imi doresc pentru a putea echipa sa isi atinga obiectivele , oricare ar fii ele . Va asteptam in numar cat mai mare la sala duminica la orele 12:00 , cred ca putem aduce primele puncte la Campina !

    RăspundețiȘtergere