miercuri, 25 martie 2015

CAMPINA 1-0 SPORT

Dragi prieteni acesta este rezultatul oficial in momentul de fata in Municipiul Campina. De ce spunem acest lucru? Este simplu. In momentul de fata orasul nostru nu are sport de echipa. Sportul de echipa in Campina este mort!
Se pare ca nu a fost bine cand HCM Campina juca in Divizia A, esalonul secund al handbalului romanesc. Se pare ca nu a fost bine cand ziarele scriau de acesti tineri minunati care faceau sport de performanta fara pretentii financiare. Frustrarea unora era mare pentru ca ziarele si televiziunile
scriau de tinerii jucatori ai Municipiului Campina si atat...Era normal sa se scrie doar de acesti tineri minunati pentru ca au muncit si au ajutat clubul fara a avea pretentii la salarii sau prime. Cand HCM Campina a adus in orasul Campina jucatori precum Alin Sania (foto), Eremia Paraianu, Ionut Saulescu (foto NR. 7) sau oameni precum Petre Cosma (tatal regretatului Marian Cosma), lumea s-a inghesuit in Sala Colegiului National Nicolae Grigorescu. A fost inghesuiala la poze si autografe, un lucru inedit.





Promisiuni au fost multe si toata lumea a sperat ca vom avea o echipa de handbal masculin in Divizia A, insa usor usor se pare ca totul se va narui. Alin Nedelcu, omul care a facut posibil ca Municipiul Campina sa aiba handbal, a refuzat sa comenteze pe motiv ca nu doreste sa intre in conflict cu anumite persoane. 
Stim cu totii ca avem un club municipal si mai stim ca deja s-a alocat o suma de bani pentru acest club dar se pare ca banii se vor duce catre sportul de masa. Deci ca o concluzie finala se pare ca va mai trece ceva timp pana vom vedea un Club Municipal la Campina, in interiorul caruia sa functioneze si o echipa fie ea de handbal sau fotbal. "Multumim noi cetatenii campineni ca ne oferiti aceasta posbilitate!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu