vineri, 11 octombrie 2013

Cainii latra, HCM-ul merge...

Blaise Pascal rostea o fraza celebra in urma cu foarte mult timp: "Nimeni nu vorbește de noi în prezența noastră cum vorbește în absență". Foarte adevarate aceste cuvinte si se potrivesc de minune si echipei noastre. Multe persoane lauda initiativa de a plasa Municipiul Campina pe harta handbalisitica a

Romaniei, dar in acelasi timp suntem convinsi ca sunt si multi contestatari. Ciudat este ca persoanele care te lauda si te apreciaza in fata, pe la spate te vorbesc de rau, te jignesc sau te desconsidera! Am auzit multe lucruri legate de HCM Campina in tot acest timp de cand s-a inscris in campionatul de Divizia A, dar ceea ce s-a auzit acum dupa ultima etapa de la Bacau ne-a lasat un gust amar. Nu vrem sa dam numele site-ului pentru a nu promova prostia si mizeria dar va putem spune ca am fost desconsiderati in ultimul hal. Se scria acolo in acel site ca echipa HCM Campina a fost infiintata probabil in scopuri turistice, iar cei doi antrenori sunt antrenori de schi datorita faptului ca au fost cam tacuti. Noua nu ne ramane decat sa sustinem echipa pana la capat si sa fim alaturi la bine si la rau.
HAI HCM!

Un comentariu:

  1. Antrenori de schi =)) ! Cat e roata de patrata tot se intoarce ea odata , prin munca alta va fii echipa in retur . garantez !

    RăspundețiȘtergere