joi, 3 octombrie 2013

Ce mai poate fi de spus???

Noi din anturajul Clubului Sportiv HCM Campina, scriem acest articol fiind foarte indignati de situatia creeata in decursul acestei saptamani. In cursul zilei de luni, 30 septembrie, ora 9:00, ora Romaniei, personal din cadrul clubului s-a deplasat la Primaria Municipiului Campina in vederea depunerii proiectului pe legea 350/2005. (Tinem sa mentionam ca in cadrul clubului exista o persoana care se ocupa exclusiv cu scrierea acestor proiecte.)

Proiectul a fost depus si totul a decurs bine pana azi, 3 octombrie 2013. Surse din cadrul primarie ne-au precizat ca anumite persoane care fac parte din comisia ce a analizat proiectele, au sustinut sus si tare ca suma de 5000 lei este arhisuficienta pentru HCM Campina! Intr-un final, dupa cateva discutii (negocieri stil piata probabil) s-a ajuns la o alta suma, si anume 10 000 de lei! Afland aceste detalii am vrut sa ascultam si parerea omului care a adus handbalul la Campina, Alin Nedelcu. Acesta ne-a declarat: " Suntem foarte dezamagiti de ceea ce s-a intamplat. O sa iau legatura cu avocatul clubului si cu doamna care ne-a pus bazele acestui proiect pentru a vedea ce este de facut. Din cate stiu eu vom putea face o contestatie insa nu stiu mai multe detalii. Tin sa precizez ca aceasta suma era foarte importanta pentru noi si am fi putut construi ceva frumos la aceasta echipa. Din pacate ma vad nevoit sa spun ca eu personal iau in calcul varianta de a renunta la acest proiect numit HCM Campina. Se pun prea multe bete in roate iar politica face legea in sport. Nu vreau sa iau parte la aceste lucruri si sa intru in lupta dintre anumite persoane. Probabil o sa fiu acuzat ca renunt prea usor, probabil baietii vor fi foarte dezamagiti dar sincer este foarte greu sa construiesti ceva fara sprijinul autoritatilor locale. Am observat ca fiecare doreste sa isi asume orice mana intinsa acestei echipe. Foarte bine, dar macar ajutati cu fapte domnilor! Nu putem sa facem fata cu 10.000 de lei domnilor membrii din comisie. Numai transportul, cazarea si masa daca le luati in considerarea depasesc cu mult aceasta suma! Sunt deplasari la Piatra Neamt, Iasi, Bacau, Vaslui, deplasari de sute de kilometri. Nu putem parcurge 300-400 de kilometri si apoi sa intram pe teren. Nu ne putem bate joc de acesti copii. Nu putem parcurge sute de kilometri, apoi sa jucam si sa nu hranesti acel copil care iti alearga pe teren. Sunt multe, foarte multe de spus...dar le-am spus si o sa le spun degeaba! Sambata 5 octombrie va fi o sedinta in cadrul clubului si vom stabili daca vom continua sau nu. Din punctul meu de vedere sunt sanse foarte mici! "Multumim tuturor pentru sprijinul acordat!", a incheiat Alin Nedelcu declaratia sa.
Speram din suflet ca Alin va rezolva aceasta problema si vom continua sa avem handbal la Campina. Pana atunci...HAI HCM!

2 comentarii: