luni, 16 decembrie 2013

CS UNIVERSITATEA GALATI - HCM CAMPINA

Joi 28 noiembrie 2013 HCM Campina s-a deplasat la Galati in vederea disputarii meciului din etapa a 11-a din cadrul Diviziei A handbal masculin. Campinenii s-au deplasat la Galati cu masini personale (o mai veche problema a lor) sperand sa faca o figura frumoasa, insa nu a fost chiar asa. Galatenii si-au impus rapid stilul de joc si dupa primele 30 de minute conduceau cu scorul de 27-5. Baietii nostrii au cedat fizic si sub
presiunea adversarului au cedat la  final cu scorul de 51-12. La sfarsitul meciului de la Galati antrenorul Gabriel Nedelcu a declarat : "Am avut un joc pragmatic cu multe ezitari, cu multe greseli personale care a facut ca scorul sa fie unul dezastruos. Probabil in iarna vor mai pleca jucatori si daca vom reusi sa avem un buget cat de cat bun vom aduce 2-3 jucatori. Nu putem sa emitem pretentii daca facem greseli de nivelul primului an de juniorat. Sunt foarte dezamagit de prestatia avuta azi si sincer nu cred ca puteam sa emitem mai multe pretentii la felul cum ne-am prezentat." 
Nu ne ramane decat sa speram ca Ghesoiu&Co isi vor reveni si vor avea prestatii bune si, de ce nu vor veni cu primele puncte! HAI HCM!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu