luni, 16 decembrie 2013

HCM Campina invitata la Gala Sportului Campinean

Vineri 6 decembrie la Campina a avut loc prima editie a Galei Sportului Campinean,gala la care a fost invitata si singura echipa de handbal a Mun. Campina.
Teoretic o gala de asemenea gen premiaza performantele obtinute si, de aici au inceput sa apara primele discutii pe subiectul "De ce HCM Campina a fost premiata? Ce performante a obtinut?" Am incercat sa luam



legatura cu omul care a adus handbalul la Campina, Alin Nedelcu, sa ne explice daca HCM-ul merita sau nu sa fie premiat si acesta ne-a declarat: "Fie ca vor unii sau nu HCM Campina este singura echipa de handbal din Campina.  O sa fiu scurt si precis si am sa raspund la cele doua intrebari. HCM Campina a fost premiata pentru simplul fapt ca este singura echipa de handbal din acest oras, HCM a fost premiata pentru ca se lupta sa duca numele acestui oras pe harta handbalistica a Romaniei desi lumea nu intelege acest fenomen. Cea de a doua intrebare...ce performante a obtinut HCM-ul? Foarte simplu....este o performanta sa aduci Campina pe harta handbalului romanesc, este o performanta sa joci impotriva unor echipe cu traditie in handbal, este o performanta sa aduci jucatori sau fost mari jucatori  la Campina (Alin Sania, Eremia Paraianu, Leonard Bibirig, este o performanta sa ai un sponsor ca HUAWEI...si pot continua. Sper ca am reusi sa lamuresc pe toata lumea de ce HCM Campina a fost invitata la aceasta gala."
Nu putem decat sa apreciem ceea ce face Alin si sa fim alaturi de HCM-ul Campinean....HAI HCM!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu