miercuri, 21 august 2013

Vesti bune pentru HCM

Oficial pe 20 august 2013, contractele jucatorilor HCM-ului campinean au fost vizate si aprobate de Federatia Romana de Handbal. Usor, usor ne apropiem de startul competitie si lucrurile par a fi pe un drum bun cu exceptia salii de sport, impediment care speram sa nu ne puna probleme.
"Ieri s-au vizat contractele jucatorilor, s-a aprobat si regulamentul de ordine interioara, deci suntem ok din acest punct de vedere. Saptamana viitoare vom rezolva si problema antrenorului si cred ca vom definitiva lotul. Sunt discutii si la capitolul plecari dar si la capitolul sosiri. Vom vedea saptamana viitoare! In ceea ce priveste sala de sport...sunt inca uimit de felul cum am fost tratati as putea spune chiar mintiti...speram sa nu fim nevoiti sa mutam echipa. Recunosc ca am luat in calcul si varianta aceasta. Daca vom fi nevoiti ne mutam la Cornu, Ploiesti sau poate Plopeni. Noi ne dorim sa jucam in orasul nostru si sa reprezentam orasul Campina, dar daca nu se poate...asta este!", a declarat pentru blogul nostru Alin Nedelcu.
Speram si noi intr-o mai buna colaborare cu municipalitatea pentru ca vrem sa vedem handbal la Campina. Pana atunci...HAI HCM!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu