sâmbătă, 24 august 2013

HCM Campina are antrenor

Incepand de azi 24 august 2013, echipa campineana de handbal HCM Campina, are un antrenor. In saptamanile trecute, Alin Nedelcu ne declara ca se afla in discutii avansate cu un antrenor dar nu ne poate da numele pana nu se va concretiza ceva. Iata ca a venit ziua cand am aflat si numele antrenorului. Este vorba de dl. profesor Virgil Ivanciu, fost jucator de handbal si fost mare arbitru international.



"Este o onoare pentru noi campinenii sa lucram cu un asemenea om. Nu a fost foarte greu de convins domnul Ivanciu, dar nici foarte usor. Stia foarte bine care sunt conditiile de la HCM Campina, care este bugetul clubului si care este echipa. Potential exista dar trebuie foarte multa munca si lucrul acesta l-a ambitionat pe domnul profesor. A contat foarte mult si faptul ca domnul profesor are "microbul handbalistic" in sange, Sunt foarte bucuros ca am reusit sa aducem la echipa campineana un om de asemenea calibru", a declarat pentru blogul nostru Alin Nedelcu..
Nascut pe 9 ianuarie 1949, domnul profesor Virgil Ivanciu a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport. Din 1972 este clasificat  antrenor categoria 3 la disciplina handbal. Asteptam cu nerabdare atat debutul echipei noastre cat si debutul domnului profesor. HAI HCM!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu