luni, 2 septembrie 2013

Se vede linia de start

CS HCM Campina se apropie cu pasi repezi de startul campionatului masculin de handbal Divizia A din cadrul Federatie Romane de Handbal. Pe ultima suta de metri, campinenii vor merge joi 5 august si vineri 6
august la un turneu de pregatire dedicat celui care a fost Marian Cozma! Acest turneu este un ultim test de pregatire pentru gruparea campineana urmand apoi sa ia startul in campionatul national.

"Zilele acestea s-au facut pasi importanti. In mare masura problema cu sala de sport sper eu ca s-a rezolvat si putem incepe de pe 9 septembrie sa ne antrenam in Sala Colegiului National Nicolae Grigorescu din Campina. Vizita medicala a fost efectuata si toti jucatorii sunt apti de joc, iar vineri dupa turneul ce va avea loc  la Bucuresti vom definitiva lotul si probabil vom parafa si ultimele doua transferuri", a declarat pentru blogul nostru Alin Nedelcu. Noi speram ca singura echipa de handbal din Municipiul Campina sa ne reprezinte cat mai bine la acest turneu amical. Asteptam cu nerabdare startul campionatului. Pana atunci HAI HCM!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu