joi, 26 septembrie 2013

Primul meci pe teren propriu

La debutul pe teren propriu,echipa noastra  HCM Câmpina, antrenată de fostul arbitru Virgil Ivanciu, va întâlni pe CS Politehnica Ştiinţa Miroslava Iaşi, joi 26 septembrie ora 17 la Sala Colegiului National Nicolae Grigorescu. După eşecul răsunător de la Călăraşi, din prima etapă, baietii nostrii vor  încearca să-şi mai dreagă din imagine, dar nu va fi deloc uşor, lotul echipei fiind alcătuit din foarte mulţi juniori sau jucatori care au încheiat de curând junioratul.
 Formaţia ieşeană a început campionatul printr-un succes în deplasare, în duelul local cu HC Universitas Iaşi, scor 26-24.

"Este foarte greu sa lucram acum cu moralul copiilor. Sunt foarte dezamagiti de infrangerea suferita in deplasarea de la Calarasi! Ghinionul lor a fost ca au dat chiar in prima etapa peste favorita la promovare. Eu cred ca echipa din Calarasi se va "distra" in acest campionat! Vis-a-vis de meciul cu Iasiul, cred ca vom avea un meci foarte dificil. Presiunea va fi pe noi pentru ca debutam acasa si sunt sigur ca baietii nu vor sa dezamageasca publicul campinean. Eu imi doresc sa fie sala plina si baietii sa isi faca jocul lor!
Tin sa "multumesc" pe aceasta cale celor care se intereseaza de resursele acestei echipe si celor care fac pronosticuri vis-a-vis de potentialul nostru de a duce pana la capat acest campionat! Domnilor, va "multumim" dar in acelasi timp va rugam sa ne lasati sa ne facem treaba. Nu furam, nu inselam si nu talharim. Tot ce facem este sa ne autofinantam sau sa cautam oameni dornici de a investi in tinere talente! Putini sunt cei care stiu ca la Calarasi am facut deplasarea cu 5 autoturisme. Cred ca acest lucru ar trebui sa va intereseze domnilor! "Va multumim" pentru sprijinul acordat", a declarat Alin Nedelcu pentru bloggul nostru! Speram si noi intr-un meci frumos azi si de ce nu intr-o surpriza. HAI HCM!

3 comentarii:

  1. Unde se joaca meciul si la ce ora? Ati uitat sa precizati...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De fapt e precizat pe al doilea rand al articolului.

      Ștergere
  2. sala colegiului national nicolae grigorescu joi ora 17

    RăspundețiȘtergere